We nodigen je van harte uit op het derde netwerkevent van het Leuven 2030 Urban Lab. Op het event brengen we onderzoekers, docenten, ambtenaren en stakeholders samen en gaan na hoe we onderwijs en onderzoek kunnen inzetten om de klimaattransitie waar te maken. Aan de twee vorige netwerkevents namen telkens +100 mensen deel en er kwamen zo’n 55 concrete projecten uit de bus.

  • Dinsdag 14/03/2023, om 18u
  • UCLL Campus Proximus

Schrijf je in via deze link

In deze editie focussen we op een aantal specifieke projecten en verkennen we de mogelijkheden tot samenwerking  hierrond. Nieuw is de posterbeurs, waar je meer te weten komt over lopend onderzoek, in aanraking komt met interessante onderwijs- en onderzoeksprojecten die op zoek zijn naar lokale cases en waar samenwerking wordt gezocht rond nieuwe ideeën.

Registreer je voor de posterbeurs via deze link

Meer info over de posterbeurs:

Klik hier voor meer info